Over Ons

Een auto kopen óf je huidige auto verkopen? Dan ben je bij Eurodecars aan het juiste adres! Eurodecars Automobielhandel B.V. is een internationaal autobedrijf dichtbij het drielandenpunt in Kerkrade Limburg. Met een gemiddelde voorraad van circa 150 auto’s, staan wij voor eenvoud en een altijd scherpe prijs zonder franjes.

Terug naar de roots

In 2002 werd Eurodecars opgericht als eenmanszaak aan de Sportstraat in Kerkrade. De naam Eurodecars verwijst naar het samenwerkingsverband tussen het Nederlandse Kerkrade en het Duitse Herzogenrath. Aan de Sportstraat groeide de voorraad naar zo’n dertig auto’s.

In de beginjaren van de organisatie werd vooral de zakelijke- en de exportmarkt bediend. Deze visie is behoorlijk succesvol gebleken en met een verder groeiende voorraad van tientallen voertuigen werd de locatie aan de Sportstraat al snel te klein.

“Eenvoud, hoogwaardige kwaliteit en een altijd scherpe prijs zonder franjes.”

Dat is, was en blijft het motto van Eurodecars en loopt als een rode draad door de dagelijkse bedrijfsvoering. Een verhuizing in 2008 naar de Langheckweg was noodzakelijk om de potentiële groeimogelijkheden volledig te benutten. Vanaf dat moment werd ook de particuliere markt toegevoegd aan de doelgroep.

Aan de Langheckweg groeide de voorraad in korte tijd uit tot circa zestig auto’s, totdat in 2014 bleek dat de vestiging wederom beperkingen had. Vanaf dat moment is de verhuizing naar de Tunnelweg is een feit.

Met zo’n elfduizend vierkante meter aan oppervlakte, zijn er groeimogelijkheden genoeg. Inmiddels staan circa 120 kwalitatieve occasions klaar voor de verkoop in verschillende merken, modellen en klassen. Voor elk wat wils.

Onze visie

Eurodecars staat voor eenvoud, transparantie en een snelle afwikkeling vanaf de aankoop tot en met de daadwerkelijke aflevering. Streven naar transparantie en kwaliteit tegen een scherpe prijs staat daarbij altijd voorop. Een hoge kwaliteit wordt gewaarborgd door uitsluitend te kiezen voor volledig merkdealer onderhouden voertuigen waarvan een complete onderhoudshistorie beschikbaar is. Op die manier kan altijd herleid worden, wat er in het verleden met een auto is gebeurd en of alle onderhoudsbeurten zijn uitgevoerd.

“Samen met onze partners, streven wij naar perfectie en een vergaande servicebeleving.”

Met vaste partners als Autotrust, DEKRA, Averus en Santander heeft de organisatie haar services verder kunnen uitbreiden. Om bijvoorbeeld nog meer zekerheid te geven bij de aankoop, is het mogelijk om een volledige aankoopkeuring te laten doen bij de DEKRA in Aachen. Garantiepakketten en financieringsvoorstellen worden op maat samengesteld in samenwerking met Autotrust en Averus.

“Feedback vanuit onze klanten is voor ons de graadmeter voor ons succes.”

Feedback en reviews vanuit klanten is de beste manier om het succes van Eurodecars te meten. Hoe klanten de service ervaren en wat zij van Eurodecars vinden is de meest objectieve kijk op onze organisatie.

Namens ons team nodigen wij u van harte uit en helpen wij u graag bij de zoektocht naar uw nieuwe auto. Tot ziens!

Direct berekenen

Autotrust garantie

Bekijk de verschillende garantiepakketten van Autotrust voor nóg meer zekerheid.

Meer informatie
Vind hier je auto!

Zoek auto’s

Ontdek ons volledige aanbod auto’s en neem een kijkje in onze online showroom.

Vind hier je auto
Verkoop je auto bij Eurodecars €

Je auto direct verkopen

Verkoop nu je auto snel en zorgeloos. Ontvang direct een vrijblijvend bod.

Meer informatie
Dekra aankoopkeuring

DEKRA aankoopkeuring

Nog meer zekerheid bij aankoop met een uitgebreide keuring bij een DEKRA keuringsstation.

Meer informatie