Over ons

Eurodecars Automobielhandel is een internationale autohandel dichtbij het drielandenpunt. De vestiging in Kerkrade ligt direct aan de grens van het Nederlandse Kerkrade en het Duitse Herzogenrath. Dit gebied wordt door de gemeentelijke samenwerking ook wel het “Eurode” gebied genoemd.

Eurodecars Automobielhandel B.V.

Waar het ooit begon als een hobby, zijn wij vandaag de dag uitgegroeid tot toonaangevend familiebedrijf met een gemiddelde voorraad van circa 120 voertuigen in uitlopende merken en modellen.

Terug naar de roots

In  2002 werd Eurodecars opgericht als eenmanszaak aan de Sportstraat in Kerkrade. De naam Eurodecars verwijst naar het samenwerkingsverband tussen het Nederlandse Kerkrade en het Duitse Herzogenrath. De voorraad groeide aan de Sportstraat naar zo’n dertig auto’s en twee personeelsleden.

In de beginjaren van de organisatie werd vooral de zakelijke- en de export markt bediend. Deze visie is behoorlijk succesvol gebleken en met een verder groeiende voorraad van tientallen voertuigen werd de locatie aan de Sportstraat al snel te klein.

“Eenvoud, kwaliteit en een scherpe prijs zonder franjes.”

Een verhuizing in 2008 naar de Langheckweg was onoverkomelijk om de potentiële groeimogelijkheden volledig te benutten. Vanaf dat moment werd ook de particuliere markt toegevoegd aan de doelgroep, met als hoofdpijler kwalitatieve auto’s tegen een scherpe prijs en vooral zonder franjes.

Aan de Langheckweg groeide de voorraad uit tot circa zestig auto’s, totdat in 2014 bleek dat de vestiging wederom te klein werd. De verhuizing naar de Tunnelweg is een feit. Met zo’n elfduizend vierkante meter tot onze beschikking, zijn er groeimogelijkheden genoeg. Inmiddels staan circa 120 kwalitatieve occasions klaar voor de verkoop in verschillende merken, modellen en klassen. Voor elk wat wils!

Waar staan & gaan wij voor?

Onze organisatie staat voor eenvoud, transparantie en een snelle afwikkeling vanaf de aankoop tot en met de daadwerkelijke aflevering. Streven naar transparantie en kwaliteit tegen een scherpe prijs staat daarbij altijd voorop. Een hoge kwaliteit waarborgen wij door uitsluitend te kiezen voor volledig merkdealer onderhouden voertuigen waarvan een complete onderhoudshistorie voorhanden is. Op die manier kunnen wij u aantonen wat er in het verleden met een auto gebeurd is en dat een weergeven kilometerstand feitelijk onderbouwd en aantoonbaar is.

Om nog meer zekerheid te geven bij de aankoop, bieden wij u de mogelijkheid om een DEKRA keuring te laten uitvoeren. De DEKRA richt zich op de waarborging van veiligheid & kwaliteit op de lange termijn.Van de DEKRA ontvangt u na de keuring dan ook een goedkeuringscertificaat.

“Feedback vanuit onze klanten is voor ons de graadmeter voor ons succes.”

Feedback en reviews vanuit klanten is voor ons de beste manier om ons succes te meten. Hoe klanten onze service ervaren en wat zij van Eurodecars vinden is voor ons de meest objectieve kijk op onze organisatie. Om die reden hechten wij veel waarde aan de mening van onze kopende- dan wel potentiële klanten. Wij heten u graag welkom en onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij de zoektocht naar uw nieuwe auto. De koffie staat klaar.

Gratis DEKRA occasionkeuring

Bij aankoop van één van de drie Autotrust garantiepakketten, laten wij je auto gratis onafhankelijk keuren bij het DEKRA keuringsstation in Aachen. Van deze keuring ontvang je een DEKRA keuringscertificaat.