Audi A3

Sportback 35 TFSI Sport *Virtual Cockpit*Leer*

Bijzondere opties

  • Airco (automatisch)
  • Sportstoelen
  • LED koplampen
  • Navigatiesysteem full map + hard disk
  • Lichtmetalen velgen
  • LED dagrijverlichting
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • Cruise control
  • Achteruitrijcamera
  • Comfortstoel(en)
  • LED achterlichten
  • Parkeersensor voor en achter
  • Lederen bekleding

Alles over de auto

Over de Audi A3

Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze Audi A3 Sportback je optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. Ga samen met je bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als je wat meer vraagt in de uitdagende bochten. In deze auto profiteer jij onder andere ook van: LED koplampen, halflederen bekleding, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. Je ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Hoog, laag, midrange: het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek in deze auto. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter je. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. In een auto als deze kun je niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Achter het stuur van deze Audi ben jij niet alleen. De auto kijkt als het ware met je mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor je aan. Ook is de Audi uitgerust met: dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem met harde schijf, DAB ontvangst, cruise control, sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel.

De automatische veiligheidssystemen in deze Audi fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo jou en jouw passagiers te beschermen.

Bel nu voor een afspraak en overtuig jezelf.

Kilometerstand 87.000 km
Bouwjaar 2020
Kleur blauw
Interieurkleur Bruin
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Onderhoudsboekje dealer
BTW/Marge BTW

Technisch

Aantal versnellingen 7
Vermogen 150 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1498cc
Topsnelheid 220 km/h
Gewicht 1.245 kg
Trekgewicht 1.500 kg
Wielbasis 264 cm

Opties

Interieur
Airco (automatisch) Sportstoelen Cruise control Comfortstoel(en) Lederen bekleding Achterbank in delen neerklapbaar Airco Lendesteunen (verstelbaar) Armsteun voor Sportstuur Voorstoelen verwarmd Elektrische ramen achter Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Armsteun Stuurbekrachtiging Stuur verstelbaar Lederen/stof bekleding Regensensor 12Volt aansluiting Lederen versnellingspook Hoofdsteunen achter Elektrische ramen voor Binnenspiegel automatisch dimmend Voorstoelen in hoogte verstelbaar Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk Lederen stuurwiel Passagiersstoel in hoogte verstelbaar Aluminium interieur afwerking Armsteun achter Boordcomputer
Exterieur
LED koplampen Lichtmetalen velgen LED dagrijverlichting LED achterlichten Parkeersensor voor en achter Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Aluminium delen exterieur Elektronische remkrachtverdeling Buitenspiegels elektrisch verstelbaar Parkeersensor voor Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Bumpers in carrosseriekleur Parkeersensor achter Warmtewerend glas Buitenspiegels verwarmbaar Achterspoiler Dimlichten automatisch Centrale deurvergrendeling Metaalkleur Dakrails
Infotainment
Navigatiesysteem full map + hard disk Bluetooth telefoonvoorbereiding Achteruitrijcamera Audio installatie Navigatie Audio installatie premium Spraakbediening Stuurwiel multifunctioneel Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Radio cd speler MP3 aansluiting Multimedia-voorbereiding Audioinstallatie met cd-speler Navigatiesysteem
Veiligheid
Airbag(s) hoofd achter Airbag passagier Airbag bestuurder Derde remlicht Anti Blokkeer Systeem Bandenspanningscontrolesysteem Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag(s) side voor Airbag(s) hoofd voor Isofix bevestiging voor kinderzitjes Anti doorSlip Regeling Isofix Airbag(s) knie Alarm klasse 1(startblokkering)
Overige
ruitensproeiers/wisserbladen verwarmbaar Dab Niet in gerookt smartphone integratie centrale vergrendeling met afstandsbediening Achteropkomend verkeer waarschuwing
Milieu
Start/stop systeem

Milieu

EnergielabelA
Verbruik (gemiddeld) 5.1 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 4.3 liter per 100km
CO2 uitstoot 117 gram per kilometer

Aanvullende garanties

Autotrust | Instap Garantie

Wat is een Autotrust Instap Garantie? De Instap Garantie is afsluitbaar tot 12 jaar en 200.000 kilometer. Deze garantie dekt de belangrijkste onderdelen van de aandrijving van je auto. Hieronder vallen de mechanische delen van de motor, de aandrijving en de transmissie. Ga naar de garantiepagina op onze website voor meer informatie. *Let op: de genoemde prijs is een indicatieve vanafprijs voor een looptijd van 6 maanden.

€ 195

Autotrust | Uitgebreid Garantie

Wat is een Autotrust Uitgebreid Garantie? De Uitgebreid Garantie is afsluitbaar tot 8 jaar en 150.000 kilometer. Deze garantie biedt de meest uitgebreide dekking. Nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie. Ga naar de garantiepagina op onze website voor meer informatie. *Let op: de genoemde prijs is een indicatieve vanafprijs voor een looptijd van 6 maanden.

€ 295

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Verkoopteam
Bel ons gerust voor persoonlijk advies
06 - 453 884 99
NL
Totaal € 24.500
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 24.500
Go to Top