Over Ons

Een auto kopen óf je huidige auto verkopen? Dan ben je bij Eurodecars aan het juiste adres! Eurodecars Automobielhandel B.V. is een lokaal autobedrijf met een internationaal karakter dichtbij het drielandenpunt in Kerkrade (Limburg). Met een gemiddelde voorraad van circa 150 auto’s en een snel wisselende voorraad, bieden wij je een ruim en gevarieerd aanbod occasions.

Wij zijn Eurodecars 🙂

Wij streven dagelijks naar een goede prijs / kwaliteit verhouding. Transparantie en eenvoud staan gedurende het aan- en verkoopproces bovendien voorop. Op die manier bieden we je niet alleen een prettige koopervaring, maar zorgen we er ook voor dat je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe auto.

In 2002 is Eurodecars opgericht als eenmanszaak aan de Sportstraat in Kerkrade. De bedrijfsnaam verwijst naar het samenwerkingsverbanden tussen het Nederlandse Kerkrade en het Duitse Herzogenrath. De vestiging in Kerkrade ligt direct aan de Duitse grens en dit gebied wordt door de gemeentelijke samenwerking ook wel “Eurode” genoemd. Vandaar ook de bedrijfsnaam “Eurodecars”.


Onze visie

Streven naar transparantie en kwaliteit tegen een scherpe prijs staat voor ons altijd voorop. Hierbij hebben we de visie om het kopen van een auto eenvoudig, maar vooral ook plezierig en toegankelijk te maken. Dat uit zich vooral in het enthousiasme van onze medewerkers en de laagdrempeligheid van het oriëntatie- een aankoopproces. Zo vinden we het belangrijk dat je de auto zelf op je gemak kunt bekijken en is het maken van een testrit direct mogelijk zonder afspraak. Gedurende het oriëntatieproces staan onze verkoopmedewerkers klaar om je te assisteren met het vinden van de juiste auto.

Met onze snel wisselende voorraad proberen we een zo gevarieerd als mogelijke voorraad voor je samen te stellen. Op die manier is er voor ieder wat wils. Van benzine tot hybride en van diesel tot volledig elektrisch, van een sportieve coupé tot een ruime familiewagen en van doorsnee tot exclusief. Start je zoektocht in onze digitale showroom en graag tot snel.

direct naar digitale showroom

Onze partners

Naast de verkoop van auto’s, bieden we je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze overige diensten. Door de samenwerking met Autotrust bieden we je met name de mogelijkheid om een aanvullende garantie af te sluiten met een geldigheid in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Het kopen van een auto is vaak een dure aangelegenheid. Om die reden bieden we in samenwerking met DTC en andere lease- financieringsmaatschappijen flexibele betalingsoplossingen. Je kunt je volgende auto kopen met eigen middelen, óf wat extra reserves achter de hand houden en gaan voor een op maat samengestelde financiering via DTC-lease.

DTC staat voor Dealer Totaal Concept en die naam zegt alles. DTC is sinds 2001 gespecialiseerd in het verstrekken van financieringen in de vorm van een persoonlijke lening, financial lease of operational lease. Elke overeenkomst komt deskundig, zorgvuldig en met oog voor je persoonlijke situatie tot stand. Maatwerk is hierbij de standaard norm.

Een aankoopkeuring laten doen? Geen probleem! In samenwerking met DEKRA bieden we je de mogelijkheid om een onafhankelijke aankoopkeuring te laten uitvoeren. DEKRA is een toonaangevend bedrijf en boegbeeld als het aankomt op het waarborgen van veiligheid en kwaliteit op de lange termijn. Met een DEKRA aankoopkeuring wordt je auto technisch en optisch onafhankelijk gecontroleerd aan de hand van de richtlijnen en kwaliteitsstandaarden van DEKRA.

Samen met onze partners streven we naar een allesomvattende servicebeleving en een plezierige ervaring bij het kopen van je volgende auto. Namens het Eurodecars team nodigen we je van harte uit in Kerkrade en helpen je graag bij de zoektocht naar een nieuwe auto.

De koffie staat klaar, tot ziens!

Koop je volgende auto bij Eurodecars :)

Zoek auto’s

Ontdek onze voorraad jong gebruikte auto’s en vind de auto die bij je past.

Vind hier je auto!
Financier je auto bij Eurodecars!

Financieren of Leasen

Bereken direct zelf uw maandbedrag met onze online calculator van DTC-Lease.

Direct berekenen!

Je auto direct verkopen

Verkoop nu je auto snel en zorgeloos. Ontvang direct een vrijblijvend bod.

Meer informatie

DEKRA aankoopkeuring

Nog meer zekerheid bij aankoop met een uitgebreide keuring bij een DEKRA keuringsstation.

Meer informatie