Financieren óf leasen met DTC-Lease

DTC staat voor Dealer Totaal Concept en die naam zegt alles. DTC beschikt over een veelzijdig totaalpakket aan financiële diensten voor particuliere en zakelijke automobilisten, waaronder ook zzp’ers. DTC is sinds 2001 gespecialiseerd in het afsluiten van autoverzekeringen en het verstrekken van financieringen in de vorm van een persoonlijke lening, Financial Lease, Operational Lease of Equipment Lease. Elke overeenkomst komt deskundig, zorgvuldig en met oog voor je persoonlijke situatie tot stand. Maatwerk is voor DTC Lease de standaardnorm.

Hoe bereken ik mijn maandbedrag?

Financiert u particulier, kies dan het doel en de gewenste looptijd. U ziet direct het maandbedrag en u kunt dit beïnvloeden met de looptijd: hoe sneller u wilt aflossen, hoe hoger het maandbedrag uiteraard zal zijn. U kunt kiezen voor een aanbetaling en/of slottermijn, maar dit is niet verplicht. Doet u een aanbetaling, bijvoorbeeld het inruilbedrag van uw huidige auto, dan wordt het maandbedrag lager. Datzelfde gebeurt bij een slottermijn. Dit is een bedrag dat u helemaal aan het eind van de looptijd betaalt, u lost daarvan niets af en betaalt er alleen rente over. Bij een looptijd langer dan 60 maanden is een slottermijn niet mogelijk.

Bij een zakelijke financiering kunt u de BTW niet meefinancieren. Deze betaalt u zelf bij aankoop en vordert u terug bij de Belastingdienst. De calculator haalt de BTW vanzelf van de kredietsom af.

Welke slottermijn moet ik hanteren?

Het is helemaal aan u of u een slottermijn in de lening opneemt en hoe hoog die is. U verlaagt er het maandbedrag mee, maar besef dat u het bedrag uiteindelijk toch betaalt, aan het eind van de looptijd. De slottermijn is als een uitgestelde betaling: geen aflossing, wel rente. Vul gerust wat bedragen in en bekijk het effect.

U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor advies of hulp bij het berekenen van het maandbedrag.

Bereken maandbedrag

Deze calculator helpt u om eenvoudig en snel het maandbedrag te berekenen voor de financiering van uw auto.static logo
Financial Lease Calculator


Koop je volgende auto bij Eurodecars :)

Zoek auto’s

Ontdek ons volledige aanbod auto’s en neem een kijkje in onze online showroom.

Vind hier je auto!
Garantie bij Eurodecars!

Autotrust garantie

Bekijk de verschillende garantiepakketten van Autotrust voor nóg meer zekerheid.

Meer informatie

Je auto direct verkopen

Verkoop nu je auto snel en zorgeloos. Ontvang direct een vrijblijvend bod.

Meer informatie

DEKRA aankoopkeuring

Nog meer zekerheid bij aankoop met een uitgebreide keuring bij een DEKRA keuringsstation.

Meer informatie