Audi Q2

30 TFSI *1 Ste Eigenaar*Navigatie*Stoelverwarming*

Alles over de auto

Over de Audi Q2

Deze Audi Q2 heeft al het een en ander van de Nederlandse wegen gezien, maar toont zich verrassend jong voor z'n leeftijd. Dat krijg je met een uitstekende staat van dienst in onderhoud en de juiste verzorging. Topauto! De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Wat wil je onderweg horen? Er is volop keus, dankzij bluetooth. Het navigatiesysteem is met het audiosysteem gecombineerd. Met automatische airconditioning hoef jij alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Met de aanwezige parkeersensoren weet je altijd zeker of het past. Het drukke verkeer eist onderweg al jouw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Audi is voorzien van diverse systemen die je assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. Ook lederen sportstuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi Q2 samen. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat je kunt ingrijpen. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, ben je altijd veilig onderweg.

Een proefrit maken met deze Audi Q2? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!

Kilometerstand 111.000 km
Bouwjaar 2019
Kleur zilver
Bekleding Leder
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Onderhoudsboekje dealer
BTW/Marge BTW

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 116 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 999cc
Topsnelheid 197 km/h
Gewicht 1.200 kg
Wielbasis 260 cm

Opties

Exterieur
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Buitenspiegels in carrosseriekleur Dimlichten automatisch Parkeersensor voor Kleur wit Parkeersensor achter Warmtewerend glas LED koplampen Parkeer assistent Lichtmetalen velgen 17"
Milieu
Start/stop systeem
Veiligheid
Airbag bestuurder Autonomous Emergency Braking Airbag passagier Airbag(s) side voor Elektronisch Stabiliteits Programma Alarm klasse 1(startblokkering) Bandenspanningscontrolesysteem Anti Blokkeer Systeem bots waarschuwing systeem
Interieur
Boordcomputer Achterbank in delen neerklapbaar Stuurbekrachtiging Regensensor Lederen stuurwiel Armsteun Cruise control Aluminium interieur afwerking Armsteun voor Elektrische ramen voor Airco (automatisch) Sportstuur Sportstoelen Elektrische ramen achter Stuur verstelbaar Voorstoelen verwarmd
Infotainment
Radio Navigatiesysteem Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Stuurwiel multifunctioneel Multimedia-voorbereiding
Overige
Lederen sportstuur centrale vergrendeling met afstandsbediening Parkeer pakket

Milieu

EnergielabelC
Verbruik (gemiddeld) 6 liter per 100km

Aanvullende garanties

Autotrust | Instap Garantie

Wat is een Autotrust Instap Garantie? De Instap Garantie is afsluitbaar tot 12 jaar en 200.000 kilometer. Deze garantie dekt de belangrijkste onderdelen van de aandrijving van je auto. Hieronder vallen de mechanische delen van de motor, de aandrijving en de transmissie. Ga naar de garantiepagina op onze website voor meer informatie. *Let op: de genoemde prijs is een indicatieve vanafprijs voor een looptijd van 6 maanden.

€ 195

Autotrust | Uitgebreid Garantie

Wat is een Autotrust Uitgebreid Garantie? De Uitgebreid Garantie is afsluitbaar tot 8 jaar en 150.000 kilometer. Deze garantie biedt de meest uitgebreide dekking. Nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie. Ga naar de garantiepagina op onze website voor meer informatie. *Let op: de genoemde prijs is een indicatieve vanafprijs voor een looptijd van 6 maanden.

€ 295

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Verkoopteam
Bel ons gerust voor persoonlijk advies
06 - 453 884 99
NL
Totaal € 17.850
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 17.850
Go to Top