BMW 2 Serie

Gran Tourer 216d *Navigatie*Trekhaak*

Alles over de auto

Over de BMW 2 Serie

Behalve een markant design biedt de BMW 2-serie Gran Tourer ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. In deze auto vind je een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in hoogte verstelbare voorstoelen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

Bij deze auto is je smartphone een geavanceerde afstandsbediening. Remote services brengen je overal in contact met je auto. Je rijdt snel, zuinig en zeker naar je bestemming met het navigatiesysteem. Deze BMW 2-serie Gran Tourer is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen jou en een achterligger te klein is. Al je favoriete radiozenders letterlijk onder handbereik: dat kan met audiobediening op het stuur. Hoeveel ruimte je nog hebt bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! De uitrusting van deze BMW is met regensensor, airconditioning, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Wil jij met deze BMW 2-serie Gran Tourer een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

Kilometerstand 125.000 km
Bouwjaar 2019
Kleur grijs
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Carrosserievorm MPV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
BTW/Marge BTW

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 116 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 1496cc
Topsnelheid 192 km/h
Gewicht 1.465 kg
Wielbasis 278 cm

Opties

Veiligheid
Airbag passagier Airbag bestuurder Autonomous Emergency Braking Airbag(s) side voor Airbag(s) hoofd voor Elektronisch Stabiliteits Programma Anti doorSlip Regeling Airbag(s) hoofd achter Anti Blokkeer Systeem Bandenspanningscontrolesysteem Brake Assist System Isofix Hill hold functie bots waarschuwing systeem Alarm klasse 1(startblokkering)
Infotainment
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Navigatiesysteem Radio Multimedia-voorbereiding Stuurwiel multifunctioneel
Exterieur
Parkeersensor voor en achter LED achterlichten Lichtmetalen velgen 16" Buitenspiegels in carrosseriekleur Buitenspiegels elektrisch verstelbaar Dimlichten automatisch Elektronisch Sper Differentieel Bumpers in carrosseriekleur LED dagrijverlichting
Interieur
Lederen stuurwiel Binnenspiegel automatisch dimmend Voorstoelen in hoogte verstelbaar Airco Elektrische ramen achter Achterbank verstelbaar Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk Elektrische ramen voor Boordcomputer Achterbank elektrisch neerklapbaar Armsteun achter Achterbank in delen neerklapbaar Regensensor Keyless start Stuur verstelbaar
Overige
centrale vergrendeling met afstandsbediening Connected services Achteropkomend verkeer waarschuwing
Milieu
Start/stop systeem

Milieu

EnergielabelE
Verbruik (gemiddeld) 4.8 liter per 100km

Aanvullende garanties

Autotrust | Instap Garantie

Wat is een Autotrust Instap Garantie? De Instap Garantie is afsluitbaar tot 12 jaar en 200.000 kilometer. Deze garantie dekt de belangrijkste onderdelen van de aandrijving van je auto. Hieronder vallen de mechanische delen van de motor, de aandrijving en de transmissie. Ga naar de garantiepagina op onze website voor meer informatie. *Let op: de genoemde prijs is een indicatieve vanafprijs voor een looptijd van 6 maanden.

€ 195

Autotrust | Uitgebreid Garantie

Wat is een Autotrust Uitgebreid Garantie? De Uitgebreid Garantie is afsluitbaar tot 8 jaar en 150.000 kilometer. Deze garantie biedt de meest uitgebreide dekking. Nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie. Ga naar de garantiepagina op onze website voor meer informatie. *Let op: de genoemde prijs is een indicatieve vanafprijs voor een looptijd van 6 maanden.

€ 295

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Verkoopteam
Bel ons gerust voor persoonlijk advies
06 - 453 884 99
NL
Totaal € 15.800
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 15.800
Go to Top